Welkom op de website van The Rootstock Company, specialist in onderstamzaden.

Waar we voor staan

 
 
 

Waar we voor staan

Wortels-icon

Wortels zijn de basis

Daar zijn we bij The Rootstock Company stellig van overtuigd. Het functioneren van dit essentiële plantorgaan is van directe en grote invloed op de prestaties van iedere (groente)plant en verdient zodoende ruime aandacht. Om die reden hebben wij ons volledig in onderstamzaden gespecialiseerd en richten wij ons in talrijke proeven en onderzoek uitsluitend op het functioneren van de wortels en de invloed op de plantprestaties. Of het nu gaat om groeikracht, resistenties of weerbaarheid; de wortels zijn de basis!

Kwaliteit

Als onderstammenspecialist mag over de kwaliteit van onze onderstamzaden geen enkele twijfel bestaan. Om die reden doorloopt ieder ras eerst een uitgebreide reeks van screenings alvorens in ons assortiment te worden opgenomen. De onderliggende logica daarvan is eenvoudig: we willen eerst onszelf overtuigen van de kwaliteit van een onderstam alvorens we u daarvan overtuigen.

Kwaliteit betekent echter vooral dat onze producten en dienstverlening aan de verwachtingen van onze klanten moeten voldoen. Daarom vragen we onze klanten altijd eerst naar hun specifieke teelt en situatie. Vervolgens zijn we steevast helder in wat we wel en wat we niet kunnen bieden. En mocht onverhoopt iets toch niet lukken, dan zijn we ook daar helder over.

Ziektevrijheid is een essentieel element uit ons kwaliteitsbeleid. In deze infographic leggen we in het kort uit welke maatregelen wij nemen om te waarborgen dat onze zaden vrij zijn van schadelijke pathogenen.

ondernemerschap-icon
Handshake-icon

Ondernemerschap en samenwerking

Bij The Rootstock Company vertrouwen we erop dat ondernemerschap en samenwerking tot vooruitgang leiden. Daarom geloven we in het ontwikkelen, delen en uitwisselen van kennis, liefst gecombineerd met durf en initiatief. Zodoende zijn wij actief betrokken bij diverse onderzoeks- en ontwikkelingsprojecten en gaan wij voortdurend na welke problemen en uitdagingen spelen in de wereldwijde tuinbouw. Dat heeft inmiddels geleid tot diverse samenwerkingen met geestverwante mensen, (tuinbouw)organisaties en een internationaal netwerk van teeltexperts. Samen met onze klanten en partners boeken we op die manier vrijwel dagelijks vooruitgang. Ziet u kansen in een samenwerking? Aarzel dan niet om contact op te nemen.